Nieuwe Partner Han Giesberts

Per 1 december is Han Giesberts aangesloten als Partner bij GrowthFactory. Als Business Coach helpt Han – hier op de foto met Founding Partner Karin Verhagen – ondernemers hun stip op de horizon bereiken: hij vertaalt de visie naar een concreet plan, begeleidt en bewaakt het proces én de kwaliteit, met oog voor details. Onderweg zorgt hij dat alle stakeholders enthousiast blijven. Dankzij zijn jarenlange ervaring als ondernemer en eigenaar van meerdere bedrijven kent hij alle klappen van de zweep; de twijfels, de lastige besluiten, de trots. Met recht kunnen we dan ook zeggen dat we een trusted advisor aan boord hebben gehaald.

Wij zijn trots op deze verdere groei van ons team en kijken uit naar mooie ontwikkeltrajecten voor ondernemers. Welkom Han!

Kennismaken?
Wil je meer weten over Han of meteen een afspraak maken voor een persoonlijk kennismaking? Of wil je onze andere Partners leren kennen? Kijk dan hier.

Karins Kijk Op… 2020 en 2021

Karins Kijk Op… 2020 en 2021

22 december 2020 Karins Kijk op... 2020 en 2021Door Karin Verhagen  “Op 10 maart 2020 zat ik met een ondernemer uit de hospitality en evenementenindustrie in de A’DAM toren. We genoten van het uitzicht en bespraken zijn toekomstplannen: met 200 mensen op de...

Wat is jouw waarde als ondernemer?

Wat is jouw waarde als ondernemer?

23 oktober 2020 Door Karin Verhagen Wat is jouw waarde als ondernemer?Wat is jouw waarde als ondernemer en hoe vergroot je deze? GrowthFactory zorgt dat ondernemers bewuster omgaan met datgene wat voor hen waardevol is,’ vertelt Karin Verhagen. ‘Wij kijken naar de...