Academy

De GrowthFactory Academy is er voor zelfstandige professionals / zzp’ers en ondernemers. Onze trainingen, workshops en masterclasses zijn gericht op groei en ontwikkeling, zowel voor jou  persoonlijk als jouw team en klanten.

Training Business Coaching Essentials

 

  1. Voor professionals die willen groeien naar trusted advisor
  2. Incompany maatwerktrainingen 
  3. Verdiepende vervolgtrainingen Business Coaching

1) Wil jij als professional jouw specifieke expertise en ervaring inzetten als trusted advisor voor jouw klanten? Dan is de training Business Coaching Essentials ongetwijfeld een match:

  • De training zorgt in eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en begint met een persoonlijke GrowthFactory Talentmeting. Deze test maakt jouw natuurlijke kracht en potentieel helder, waardoor je je ook scherper kunt positioneren. En in advies- en coachtrajecten dichter bij jezelf blijft.
  • Ondernemers hebben immers vaak pittige meningen en dat vraagt om stevige adviseurs. Met de training maak je onze methode en gespreks- en interventietechnieken eigen voor overtuigende sales, gefocuste groei van en duurzame relatieopbouw met je klanten.
  • Daarnaast biedt het je een leven lang leren dankzij toegang tot onze kennis, methodes en overige modules.
  • Je stapt in onze dynamische Community  van Business Coaches. Stuk voor stuk gedreven professionals zoals jij.
  • De mogelijkheid om je duurzaam als Partner aan ons te verbinden. Sluit je aan bij GrowthFactory en bouw samen met ons aan een futureproof bedrijf voor je klanten en jezelf.

2) Vakmensen en specialisten zijn vaak gedreven door inhoudelijke kennis en vinden aansluiten bij de belevingswereld van de klant soms lastig. Denk hierbij aan adviseurs, consultants zoals advocaten en accountants, en aan designers en makers. Voor bedrijven bieden we op maat gemaakte incompany trajecten met elementen uit de training Business Coaching Essentials. Zodat elk team één taal spreekt en de klant onafhankelijk van de adviseur altijd dezelfde dienstverlening beleeft. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

3) De GrowthFactory Methode bestaat uit 25 modellen die alle elementen van een bedrijf beslaan. Van team- en productontwikkeling tot processen, cultuur, persoonlijke ontwikkeling en business. Zo combineren wij harde elementen als winst, groei en systemen met zachte elementen zoals gesprekstechnieken en zelfkennis. Alles vanuit de belangrijkste kernwaarde: Ken je zelf oftewel Ken je waarde. Dit zorgt ervoor dat je ondernemers als expert breed kunt adviseren, maar wel vanuit waar jij goed in bent.

Voor ondernemers

Verrijk jouw kennis en inzicht als ondernemer met onze trainingen en masterclasses. Onze Business Coaches bieden je concrete tools voor groei en ontwikkeling. Van jou persoonlijk en van jouw bedrijf. Tegelijkertijd vormen deze bijeenkomsten een mooie kans om te netwerken.

ondernemers coaching

Op de hoogte blijven?

Op onze site en social media posten wij regelmatig artikelen, blogs en nieuws over ondernemen. Onze klanten laten we daar ook graag aan het woord. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in, dan ontvang je 'm maandelijks in je mailbox.

En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

Ja, ik wil ook meer groeitips!