Academy

De GrowthFactory Academy is er voor zelfstandige professionals / zzp’ers en ondernemers. Onze trainingen, workshops en masterclasses zijn gericht op groei en ontwikkeling, zowel voor jou  persoonlijk als jouw team en klanten.

Training Business Coaching Essentials

Wil jij groeien van professional naar trusted advisor voor jouw klanten?

Wil jij als zzp’er jouw specifieke expertise en ervaring inzetten als trusted advisor voor jouw klanten? Dan is de training Business Coaching Essentials ongetwijfeld een match.

De training zorgt in eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en begint met een persoonlijke talentmeting. Deze test maakt jouw natuurlijke kracht helder, waardoor je je ook scherper kunt positioneren. Ondernemers hebben immers vaak pittige meningen en dat vraagt om stevige adviseurs. Met de training maak je verder onze methode en gespreks- en interventietechnieken eigen voor overtuigende sales, gefocuste groei van en duurzame relatieopbouw met je klanten. Daarnaast biedt het je een leven lang leren dankzij toegang tot onze kennis, methodes en overige modules. Én je stapt in onze dynamische community van Business Coaches, stuk voor stuk gedreven professionals zoals jij.

Voor ondernemers

Verrijk jouw kennis en inzicht als ondernemer met onze trainingen en masterclasses. Onze Business Coaches bieden je concrete tools voor groei en ontwikkeling. Van jou persoonlijk en van jouw bedrijf. Tegelijkertijd vormen deze bijeenkomsten een mooie kans om te netwerken.

ondernemers coaching

Op de hoogte blijven?

Op onze site en social media posten wij regelmatig artikelen, blogs en nieuws over ondernemen. Onze klanten laten we daar ook graag aan het woord. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in, dan ontvang je 'm maandelijks in je mailbox.

En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

Ja, ik wil ook meer groeitips!