Academy

De Academy is er voor ondernemers, professionals en zzp’ers. Juíst in tijden van crisis. Wil je werken aan je coaching skills, helemaal nu je thuiszit?

Voor ondernemers

Verrijk jouw kennis en inzicht als ondernemer met onze trainingen en masterclasses. Onze Business Coaches bieden je concrete tools voor groei en ontwikkeling. Van jou persoonlijk en van jouw bedrijf. Tegelijkertijd vormen deze bijeenkomsten een mooie kans om te netwerken.

Voor professionals en zzp'ers

Wil jij als zzp’er jouw specifieke expertise en ervaring inzetten als trusted advisor voor ondernemers? Dan is de training Business Coaching Essentials ongetwijfeld een match. Je stapt tevens in onze dynamische community van Business Coaches. Én je kunt je blijvend ontwikkelen dankzij toegang tot onze kennis, methodes en overige modules.

ondernemers coaching

Je kunt niet alles weten

Zou wat zijn, als je alles al zou weten over ondernemen. Dat hoeft ook niet. Wij hebben de info en sturen je deze maar al te graag toe. Kwestie van aanmelden en je ontvangt onze nieuwsbrief. En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

We zullen niet spammen!