Team GrowthFactory

Ben je expert in jouw vakgebied, met veel ervaring binnen een bepaalde sector of discipline? Heb je gekozen voor de dynamiek van het ondernemerschap? Voeg dan jouw waarde toe aan ons team van professionals die hetzelfde voor ogen hebben: ondernemers helpen groeien in waarde oftewel in omzet, klanten en persoonlijke ontwikkeling.

Ondernemers helpen groeien? Sluit je aan!

Aanhaken bij ons team zorgt voor nieuwe inzichten over jezelf als ondernemer, uitbreiding van jouw kennis en netwerk, naast omzetverhoging. Je kunt je aansluiten als Groeipartner of Groeiprofessional. Na afronding van de training Business Coaching Essentials maak je sowieso deel uit van onze Community.

ondernemers helpen groeien

GrowthFactory Community

Na afronding van de training Business Coaching Essentials kun je aanhaken bij onze community van gelijkgestemden. Je hebt dan toegang tot onze gratis kennissessies, waarin je wordt meegenomen in onze meest gebruikte methoden. Ook leer je een groeiplan maken voor klanten. De sessies vormen tevens een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Bovendien krijg je hier de kans om je eigen expertise over de bühne te brengen.

Groeiprofessional

Naast genoemde voordelen van de Community, zetten wij jouw expertise gericht in bij onze klanten. Dat kan in een sessie zijn of een project. Dit gaat niet zozeer via ons maar mét ons; je staat er dus niet alleen voor. Je kunt vertrouwen op onze expertise en support. Dit alles tegen een vastgestelde fee. Je verwerft als Groeiprofessional dus inkomen c.q. omzet voor je eigen onderneming.

Groeipartner

Als Groeipartner stap je in bij GrowthFactory en bouwen we samen aan een mooi bedrijf. Ons doel is om jaarlijks 1.000 ondernemers te helpen met hun groeiuitdagingen. Je hebt daarbij toegang tot onze kennis, bouwt jouw eigen team en krijgt concrete leads toegespeeld. Je betaalt een schappelijke toegangsfee en draagt een deel af van jouw omzet voor IP, marketing, IT en training. Onze samenwerkingsvorm is soft wat zoveel wil zeggen als: jij bepaalt jouw acquisitie, kiest/bouwt je eigen netwerken en selecteert indien nodig geschikte Groeiprofessionals voor jouw klanten. Al met al bouw je aan een overdraagbare klantportefeuille. Je realiseert dus zowel inkomen als waarde-opbouw.

Aansluiten bij ons team van professionals?

Ben je professional in jouw vakgebied, heb je affiniteit met ondernemen en ondernemers en heb je interesse om je aan te sluiten bij GrowthFactory?
Kom dan eens langs bij een van onze kennissessies of masterclasses.

Je kunt ook mailen of bellen met Founding Partner Karin Verhagen.
Haar telefoonnummer is 06 44553131.
Zij neemt graag de tijd voor een afspraak om jouw groeimogelijkheden bij GrowthFactory uitgebreid toe te lichten.

Op de hoogte blijven?

Op onze site en social media posten wij regelmatig artikelen, blogs en nieuws over ondernemen. Onze klanten laten we daar ook graag aan het woord. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in, dan ontvang je 'm maandelijks in je mailbox.

En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

Ja, ik wil ook meer groeitips!