Inspiratie

Bij alles wat we doen willen we inspireren en geïnspireerd worden. Dat doen we met coaching, masterclasses, trainingen en opleidingen. Daarnaast schrijven we regelmatig blogs en whitepapers over onderwerpen die spelen bij ondernemers; kennis en tips die we hier graag en gratis delen. Nieuws en ontwikkelingen uit ondernemersland waarvan we denken dat ze voor jou interessant zijn, vind je ook op deze pagina.

tips voor ondernemers
nieuws voor ondernemers

Blogs

We begrijpen als ervaren Business Coaches maar al te goed dat je als drukke ondernemer vrijwel dagelijks tegen zaken aanloopt die de boel stagneren of juist opzwepen. Enter onze blogs met hands on tips voor ondernemers. Kort en krachtig, lekker to the point.

blogs voor ondernemers

Whitepapers

Onze whitepapers geven een kijkje in onze keuken. Het zijn concrete wrap-ups van de kennis, ervaringen en groei van onze eigen Business Coaches. We laten zien hoe we deze toepassen bij onze klanten zodat je concrete handvatten hebt om zelf mee aan de slag te gaan. Schroom niet om ze te delen.

kennis voor ondernemers

Nieuws

Nice to know. Need to know. Onze eigen ontwikkeling staat natuurlijk ook niet stil. En we laten ons graag inspireren door vakbroeders, netwerken en andere bronnen. Lees lekker mee met deze tips, nieuws en achtergronden van en voor ondernemers.