Academy voor Business Coaches

 

Wil jij als professional:

  • Weten waar jouw échte kracht zit en hoe je doelen kunt bereiken zonder dat je energie aan de verkeerde zaken besteedt? Oftewel, dat je werkt vanuit je natuurlijke talent?
  • Gesprekstechnieken eigen maken voor het realiseren van langdurige klantrelaties, conflicthantering, solution selling en probleemoplossing?
  • Gerichte interventie- en coachingtechnieken kunnen toepassen op ondernemers (klanten) die vast zitten in hun groei?
  • Leren inzien aan de hand van onze analysetool op welke drie onderwerpen ondernemers zich moeten richten om de volgende fase van groei te bereiken, met als doel: waarde-opbouw van hun bedrijf?
  • Kennis uitwisselen, netwerken en teambuilding met andere ondernemende professionals?

Van vakbekwaam naar trusted advisor

Je werkt net zoals wij het liefst met ondernemers. Ondernemers hebben vaak pittige meningen en dat is ook nodig. Anders komen ze niet door de lastige fases heen. Bovendien is het bedrijf hun kind, passie en pensioen. Maar hoe het ook zij; het is altijd hun eigen geld en vermogen. Dat maakt werken met ondernemers anders, direct, spannend en uitdagend. Dat vraagt om gerichte (interventie)technieken om het gesprek aan te gaan, ze los te krijgen als ze vastzitten en zo te helpen groeien.

Hoe ontwikkel jij je nu tot trusted advisor vanuit jouw expertise?

business coaching

Opleiding Business Coaching Essentials

De opleiding Business Coaching Essentials zorgt in de basis voor ontwikkeling van jezelf en jouw onderneming.

En biedt je instrumenten om andere ondernemers te helpen groeien en waarde te vermeerderen. Je maakt interventietechnieken eigen en krijgt inzicht in communicatiestijlen, inclusief tools en handvatten. Je leert adviesrelaties bouwen voor het leven. Het geheim? De manier van omgang met ondernemers: een combinatie van harde en zachte elementen in onze aanpak.

De opleiding

De opleiding behandelt een aantal gespreksmethodieken waarmee je de basis legt voor een langdurige klantrelatie op basis van echt contact en vertrouwen. Hiermee zet je een eerste stap om de manier van omgang, cultuur, intensiteit en authenticiteit binnen een onderneming te veranderen. Met als uiteindelijk doel ondernemers gefocust helpen met waarde-opbouw van hun bedrijf.

De opleiding Business Coaching Essentials brengt je kortom van inhoudelijke en vakbekwame professional naar de rol van trusted advisor.

Sander Toet van
Toet & Onderzoek:

“Een prettige en leuke training die heel krachtige tools in handen geeft om gericht aan de slag te gaan met klanten.”

Programma

business coach

De opleiding bestaat uit

  • Talententest en feedback-sessie: Wat is jouw echte talent, wat pas je toe, kun je nog verder ontwikkelen en wat zijn je blinde vlekken? Deze test maakt jouw natuurlijke kracht helder. Duur: na het maken van de online test volgt een twee uur durend terugkoppelgesprek met een GrowthFactory Business Coach.
  • De 7-stappen om een relatie te bouwen: GrowthFactory basistechniek voor effectieve gesprekken en het bouwen van langetermijnrelaties. Met deze methode geef je inzicht waar, wanneer en hoe jouw gesprekspartner aanloopt tegen belemmeringen. Duur: 2 dagdelen.
  • Business Coaching Skills: Wat kun je doen wanneer ondernemers vastzitten in hun overtuigingen? Hoe creëer je beweging? Je maakt interventietechnieken eigen. Duur: 2 dagdelen.
  • GrowthFactory analysetool: de Reis van de ondernemer maakt inzichtelijk waar een ondernemer staat in zijn ontwikkeling en die van zijn onderneming. Je helpt hem/haar inzien wat nodig is om verder te groeien en gefocust waarde op te bouwen. Duur: 2 dagdelen.
  • Mogelijkheid tot aansluiting bij het GrowthFactory Community en deelname aan onze gratis kennissessies.

 

 

Wanneer en waar

De opleidingsdagen vinden plaats bij GrowthFactory, op ons kantoor in Diemen. De training zal plaatsvinden op donderdag 2 april, donderdag 23 april en donderdag 7 mei.  

Investering

De investering in de Business Coaching Essentials bedraagt € 2.950. Hierin zit de talententest t.w.v. € 750 inbegrepen, drie dagen Business Coaching Essentials Training op locatie inclusief hand-outs, koffie/thee, lunch, overige drankjes en afsluitende borrel op de laatste dag.

Bel mij eerst voor meer informatie en/of een vrijblijvende kennismaking.

 

Frank van den Ouden van
Frank Business Consulting:

“Het 7-stappen model voor een goed gesprek, onderdeel van de training Business Coaching Essentials, heeft mij geleerd om tijdens acquisitiegesprekken meer de coachende rol aan te nemen. Waar ik voorheen de potentiële klant wilde overtuigen om mijn diensten af te nemen, voer ik nu gesprekken op basis van de werkelijke problematiek van de ondernemer. Door gerichte vraagstelling herkent deze zijn behoefte sneller en beter waardoor ik gerichter een aanbieding kan doen. Dit leidt steeds vaker tot opdrachten. Waardevolle bijkomstigheid is dat deze coachende rol mij natuurlijker af gaat en ook echt leuker is.”