Academy voor professionals

Wil jij als professional/zzp’er:

 • Jouw expertise inzetten bij ondernemers?
 • Meer sales?
 • Klanten die beter bij jou passen?
 • Weten waar jouw échte kracht zit?
 • Werken vanuit je natuurlijke talent?
 • Een leven lang leren?
 • Kennis uitwisselen, netwerken en teambuilding met andere ondernemende professionals?

De Training Business Coaching Essentials helpt je:

 

 • Gesprekstechnieken eigen maken voor het realiseren van langdurige klantrelaties, conflicthantering en probleemoplossing.
 • Sales te vergemakkelijken
 • Gerichte interventie- en coachingtechnieken toepassen op jouw klanten (ondernemers) met groeiproblemen.
 • Inzien op welke drie onderwerpen ondernemers zich moeten richten om de volgende fase van groei te bereiken, met als doel: waarde-opbouw van hun bedrijf.
 • Doelen bereiken zonder dat je energie aan de verkeerde zaken besteedt.
 • Jezelf blijvend te ontwikkelen dankzij toegang tot onze kennis en methodes.

Van vakbekwaam naar trusted advisor

Je werkt net zoals wij het liefst met ondernemers. Ondernemers hebben vaak pittige meningen en dat is ook nodig. Anders komen ze niet door de lastige fases heen. Bovendien is het bedrijf hun kind, passie en pensioen. Maar hoe het ook zij; het is altijd hun eigen geld en vermogen. Dat maakt werken met ondernemers anders, direct, spannend en uitdagend. Dat vraagt om gerichte (interventie)technieken om het gesprek aan te gaan, ze los te krijgen als ze vastzitten en zo te helpen groeien.

Hoe ontwikkel jij je nu tot trusted advisor vanuit jouw expertise?

business coaching

Opleiding Business Coaching Essentials

De opleiding Business Coaching Essentials zorgt in de basis voor ontwikkeling van jezelf. 

En biedt je instrumenten om andere ondernemers te helpen groeien en waarde te vermeerderen. Je maakt interventietechnieken eigen en krijgt inzicht in communicatiestijlen, inclusief tools en handvatten. Je leert adviesrelaties bouwen voor het leven. Het geheim? De manier van omgang met ondernemers: een combinatie van harde en zachte elementen in onze aanpak.

De opleiding

De opleiding behandelt een aantal gespreksmethodieken waarmee je de basis legt voor een langdurige klantrelatie op basis van echt contact en vertrouwen. Hiermee zet je een eerste stap om de manier van omgang, cultuur, intensiteit en authenticiteit binnen een onderneming te veranderen. Met als uiteindelijk doel ondernemers gefocust helpen met waarde-opbouw van hun bedrijf.

De opleiding Business Coaching Essentials brengt je kortom van inhoudelijke en vakbekwame professional naar de rol van trusted advisor.

 

Frank van den Ouden van
Frank Business Consulting

 “De gesprekstechnieken van GrowthFactory hebben mij geleerd om tijdens acquisitiegesprekken meer de coachende rol aan te nemen. Waar ik voorheen de potentiële klant wilde overtuigen om mijn diensten af te nemen, voer ik nu gesprekken op basis van de werkelijke problematiek van de ondernemer. Door de GrowthFactory vraagstelling herkent deze zijn behoefte sneller en beter waardoor ik gerichter een aanbieding kan doen, wat vaker tot opdrachten leidt.”

Programma

business coach

De training bestaat uit:

 • Talententest en feedback-sessie: Wat is jouw echte talent, wat pas je toe, kun je nog verder ontwikkelen en wat zijn je blinde vlekken? Deze test maakt jouw natuurlijke kracht helder, waardoor je je ook scherper kunt positioneren. Na het maken van de online test volgt een twee uur durende terugkoppeling met Karin Verhagen.
 • De 7-stappen om een langdurige relatie te bouwen: basistechniek voor effectieve gesprekken (salesgesprekken en conflicthantering).
 • Business Coaching Skills: Wat kun je doen wanneer ondernemers vastzitten in hun overtuigingen? Hoe creëer je beweging? Hoe help je ze bij het nemen van moeilijke besluiten? Wat zijn de interventietechnieken wanneer ondernemers vastzitten in hun eigen overtuigingen? 
 • GrowthFactory analysetool: de Reis van de ondernemer maakt inzichtelijk waar een ondernemer staat in zijn ontwikkeling en die van zijn onderneming. Je helpt hem/haar inzien wat nodig is om verder te groeien en gefocust waarde op te bouwen.
 • Mogelijkheid tot aansluiting bij het GrowthFactory Community en deelname aan onze kennissessies en opleidingen.

Investering 

De investering in de Business Coaching Essentials bedraagt € 2.950. Hierin zit de talententest t.w.v. € 750 inbegrepen, 6 dagdelen Business Coaching Essentials Training op locatie inclusief hand-outs, koffie/thee, lunch, overige drankjes en afsluitende borrel op de laatste dag.

Wanneer en waar

De opleidingsdagen vinden plaats bij GrowthFactory, op ons hoofdkantoor in Diemen. De eerstvolgende training vindt plaats op vrijdag 31 juli, 7, 14, 21, 28 augustus en 4 september. Tijdstip van 9.00 – 13.00 uur.

Dagdeel 1 => Onze Basis 7 Stappen Gesprekstechniek

Dagdeel 2 => Business Coaching en Interventietechnieken gericht op ondernemers

Dagdeel 3 => Business Coaching en Interventietechnieken gericht op ondernemers

Dagdeel 4 => De Reis van de Ondernemer, met de vertaling van dit model naar je eigen dienstverlening en klanten.

Dagdeel 5 => Alles samenbrengen, tijd voor vragen en scherpstellen eigen positionering/ product of dienst aanscherpen.

Dagdeel 6=> Terugkomdag  

 

Bel mij eerst voor meer informatie en/of een vrijblijvende kennismaking.