Waardering

 

=

Weetje: de waarde en prijs van jouw bedrijf zijn niet gelijk

Wist jij dat de waarde en de prijs van jouw bedrijf niet hetzelfde zijn? De waarde is een berekening op basis van diverse bedrijfsgegevens. De prijs is hetgeen de koper uiteindelijk betaalt. En die kunnen dus verschillen.

Wil jij over een aantal jaar jouw bedrijf tegen de, voor jou, juiste prijs verkopen? Dan is het raadzaam om niet alleen te dromen van de door jouw gewenste prijs maar om nu de thermometer in je business te steken.

Vlot advies met objectief waarderingsrapport

Een bedrijfswaardering helpt bij het bepalen van de huidige waarde en biedt inzicht in de toekomstige waardeontwikkeling van jouw onderneming (zie het als nulmeting). Dit alles om uiteindelijk toe te werken naar jouw juiste prijs.

Voor het bepalen van de huidige waarde van je bedrijf werken wij samen met een partij die challenger is op het gebied van bedrijfswaardering. Deze heeft waardering toegankelijk gemaakt dankzij een geautomatiseerd systeem, gebouwd en getoetst door Register Valuators. Wij begeleiden jou door het proces en stellen de kritische vragen. Tezamen met de uiteindelijke berekeningen uit het systeem, krijg je een echt objectief rapport in handen.

Investeren in onze begeleiding en advies, inclusief een onpartijdige waardering verzekert je van een vlotte aanpak. Die overigens betaalbaarder is dan je denkt. 

Durf jij jouw bedrijf echt op waarde te schatten?

Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Robert Schulze

Robert Schulze

Founding Partner (Diemen)

Ik vind het uitdagend om ondernemers verder te helpen met hun vragen rondom structuur, financiering of verkoop (exit). Rust en overzicht in de hectiek brengen, daar word ik elke keer weer blij van. Daarnaast vind ik het leuk om ondernemers met elkaar te verbinden.

T +31 6 506 257 66
M  robert@growthfactory.nl

Karin Verhagen

Karin Verhagen

Founding Partner (Amsterdam)

T +31 6 445 531 31
M karin@growthfactory.nl

Robert Schulze

Robert Schulze

Founding Partner (Diemen)

T +31 6 506 257 66
M  robert@growthfactory.nl

Frans Glazener

Frans Glazener

Groeipartner (Hilversum)

T +31 6 206 296 55
M frans@growthfactory.nl

Koen Moonen

Koen Moonen

Groeipartner (Eindhoven)

T +31 6 212 103 36
M koen@growthfactory.nl

Thomas van Splunteren

Thomas van Splunteren

Groeipartner (Amsterdam)

T +31 6 532 617 43
M thomas@growthfactory.nl

Roos van Harderwijk

Roos van Harderwijk

Groeipartner (Amersfoort)

T +31 6 553 609 19
M roos@growthfactory.nl

Op de hoogte blijven?

Op onze site en social media posten wij regelmatig artikelen, blogs en nieuws over ondernemen. Onze klanten laten we daar ook graag aan het woord. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in, dan ontvang je 'm maandelijks in je mailbox.

En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

Ja, ik wil ook meer groeitips!