Thomas van Splunteren

Als Business Coach help ik ondernemers en hun mensen zich ontwikkelen en potentieel benutten. Dit om de gestelde (commerciële) doelen bereiken. Ik maak de eindplaatjes concreet, hou de haalbaarheid voor ogen, begeleid de teams naar de volgende fase en zorg voor implementatie.

Dit doe ik vanuit een onderzoekende basishouding, met een kritische blik, mijn sixth sense én een vleugje humor. Ik ben een sfeermaker en vind het fijn om dingen los te maken en mensen mee te krijgen. Denk aan onderlinge verhoudingen in teams en organisaties. Mijn natuurlijke overtuigingskracht komt hierbij ook goed van pas.

Weet jij wat jou tegenhoudt?

Ik word gedreven door het halen van een gesteld doel. Mijn levensmotto is dat je iets kunt bereiken als je dat echt wilt. En als je vooruit wilt, moet je weten wat je tegenhoudt. Dat zoeken we samen uit. Ik leg de lat daarbij hoog; ik daag je uit, schuw niet om hierin de grenzen op te zoeken en durf te vragen. Dit ter bevordering van jouw groei en met respect voor jouw waarden en normen.

Ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, adviseur en coachend leidinggevende maken mij een ‘bewust confronterende’ en inspirerende gesprekspartner om innerlijke blokkades op te kunnen heffen. Een groter bewustzijn en overtuiging zorgen voor grip op jouw persoonlijke ontwikkeling. Wat weer leidt tot effectiever leren en veranderen. Oftewel: tot duurzaam impact voor jezelf, jouw mensen en organisatie. Zo kun je succesvol groeien in en met je ondernemerschap.

.

 

Thomas van Splunteren

Mijn expertise

Jij én jouw team laten groeien

Ondernemers die vanuit hun passie en kracht handelen, hebben meer energie en plezier in hun leven en zijn bovendien succesvoller. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Ik heb het ideale eindplaatje voor jou en jouw organisatie helder voor ogen, weet hoe we dat kunnen bereiken en wil daar graag snel naartoe. Daarbij hou ik jouw belangen en wat goed is voor jou en je mensen voor ogen, om het beste resultaat te bereiken. En als jij jouw stip op de horizon dan bereikt, is dat voor mij ook een mooie waardering. Daar word ik blij van en krijg ik energie van.

Ik ben ODC Certified Professional. Deze talenmeting maakt onbewuste talenten en drijfveren helder en laat tevens zien op welke zaken je energie lekt en je dus beter kunt uitbesteden. Een waardevolle tool voor ondernemers bij onder meer zelfreflectie en het bouwen van teams.

 

Over mij

Ik ben de switch aan het maken van hypotheekadvies naar business coaching. Dit na jarenlange ervaring in de hypotheekbranche als eigenaar van verschillende winkels van De Hypotheker. Ik ben commercieel ingesteld en gegroeid van adviseur naar Business Coach voor managers en ondernemers en die rol bevalt mij. De afgelopen jaren volgde ik diverse opleidingen waaronder Transactionele Analyse.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en op de golfbaan.

Whitepapers:

whitepapers

Crisis vol kansen

De juiste keuzes maken in crisistijd? Concrete tips en handvatten voor gerichte stappen.

whitepapers

Succesvol groeien

Inzicht en hands on tips helpen je anticiperen op veranderingen. Én voor waardevermeerdering en rust in jouw ondernemerschap.

ondernemers

8 tips voor rust en structuur

Hoe je evenveel winst en omzet draait met minder werken. En écht tijd (en energie) overhoudt voor de sportschool.

Anita Meijer
Eigenaar/directeur Tolken Select

“Roos bezit de kwaliteit om in een relatief korte tijd veel informatie te vergaren over de ondernemer, de dienstverlening en de doelstelling van het gesprek en de samenwerking. Dat gaat, vanuit het perspectief van de ondernemer, helemaal vanzelf en verhalend. Roos stelt vragen, waardoor je dieper op de materie in gaat en ze zorgt ervoor dat ze daadwerkelijk snapt waar het over gaat.

Naast het verhaal van de ondernemer heeft Roos, in ons geval, zich ook in korte tijd moeten verdiepen in de betreffende aanbesteding en dat is geen sinecure. Het ging om een niche in de markt, waarbij geheel nieuwe wetenswaardigheden over het tolken bij gemeenten naar boven kwamen. Die stof heeft Roos zich in korte tijd eigen gemaakt.

De teksten die Roos aanleverde waren prettig te lezen, waarbij wij als ondernemer centraal staan. Wij herkenden ons in de tekst en hebben de meerwaarde ervaren van het laten schrijven van teksten door Roos, die met een helikopterview alle door haar verkregen informatie tot een lopend en treffend verhaal weet te smeden.

We hebben complimenten gekregen van de aanbestedende partij over de tekst en de aangename schrijfstijl. Voor ons is Roos haar werk- en schrijfstijl een leidraad geworden hoe wij ons in de markt willen profileren: een vakbekwame en maatschappelijk betrokken organisatie.”

Frank van den Ouden
Business Coach/Adviseur

“Roos heeft mij geholpen om mijn profiel op te stellen, niet omdat ik mezelf niet ken, maar omdat ik mezelf niet vanuit ‘de ander’ kan zien. Vanuit een ontspannen interview weet Roos door te vragen naar ‘hoe die kwaliteit zichtbaar wordt’ en ‘wat iemand anders dan merkt’. Ze komt daarmee goed tot de kern. In het profiel dat ze heeft geschreven, herken ik mezelf uitstekend. Het vraagt natuurlijk wat kwetsbaarheid om iemand anders jouw profiel te laten schrijven, maar aan Roos kun je dat wel toevertrouwen.”

 

Joyce de Ruiter
Spreker | Auteur Joyce de Ruiter.nl

“Al vanaf het eerste moment was het contact met Roos ontzettend prettig. Ze luistert, ook tussen de regels door, ze stelt de juiste vragen om boven water te krijgen wat je zelf niet lukte te verwoorden en verdiept zich in de doelgroep. Roos lukte het om die finesses in mijn websiteteksten aan te brengen waarmee mijn teksten een veel grotere lading en impact kregen. Aanrader!”

 

Contact

GrowthFactory Amsterdam

Amstelveenseweg 738 B | Amsterdam
+31 6 53261743
thomas@growthfactory.nl

9 + 5 =

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Geen nieuws meer missen van Thomas?

Laat je gegevens achter en ik houd je op de hoogte van de laatste blogs, whitepapers en nieuwsberichten!