19 januari 2021

Door Roos van Harderwijk

Roos van Harderwijk in de podcast van Business Open

Beluister nu de podcast van Roos van Harderwijk

Een podcastaflevering over jouw groeireis als ondernemer en hoe je kunt anticiperen op tegenslagen én successen; ondernemen is vooruitzien.

Roos vertelt onder andere over de verschillende gevoelsniveaus die je als ondernemer doorgaat, hoe deze jouw besluitvorming bepalen en hoe je gericht kunt groeien door per fase te focussen op de vier zaken die er op dat moment toe doen.

Klik hieronder om de podcast van Roos te beluisteren.

Veel luisterplezier!

Roos van Harderwijk is Partner bij GrowthFactory. Ze helpt ondernemers een helder en authentiek profiel creëeren waarmee zij zich krachtig kunnen positioneren. Dit door scherpe vragen, reflectie op de bezieling en slimme sensitiviteit voor (onbewuste) talenten en drijfveren.

Karins Kijk op… Business bouwen met passie

Karins Kijk op… Business bouwen met passie

23 juni 2022 Karins Kijk op...Business bouwen met passieDoor Karin Verhagen  Waarom een business bouwen met passie? Een goede vriendin zei ooit tegen me: ‘Ik geloof dat je in het begin enorm verliefd moet zijn op je partner zodat je samen heel lang kunt teren op die...

Karins Kijk op… Trusted Advisor

Karins Kijk op… Trusted Advisor

Een Trusted Advisor… wat versta je daar eigenlijk onder? Onlangs kregen we deze vraag van een ondernemer naar aanleiding van onze training Business Coaching Essentials, waar we professionals tools aanreiken om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen. En om...

Karins Kijk op… Loslaten

Karins Kijk op… Loslaten

7 januari 2021 Karins Kijk op... Loslaten Door Karin Verhagen   “M’n onderneming draait en dit is wat ik altijd wilde maar… nu weet ik het even niet meer.” Diepe zucht. Tegenover me zit een gedreven en onrustig man. Iemand die zijn bedrijf de afgelopen 10 jaar...

Op de hoogte blijven?

Op onze site en social media posten wij regelmatig artikelen, blogs en nieuws over ondernemen. Onze klanten laten we daar ook graag aan het woord. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in, dan ontvang je 'm maandelijks in je mailbox.

En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

Ja, ik wil ook meer groeitips!