Robert Schulze

Als ondernemer kun je je af en toe heel alleen voelen. Zeker in een tijd als het tegenzit of als je veel twijfels hebt of voor hele belangrijke beslissingen of veranderingen staat. In zo’n periode is de Spiegel van Schulze een uitkomst.

Robert Schulze, reflecteur, ondernemer, ervaringsdeskundige, bedrijfsexpert en verbinder met een enorm netwerk houd je een warme en inspirerende spiegel voor. Samen zetten we de zaak op een rijtje, onderzoeken we je vragen, de wensen, wegen we de argumenten, de opties, de mogelijkheden en bepalen we de nieuwe koers. Na het kijken in de Spiegel van Schulze vind je energiek de weg terug naar nieuwe zakelijke successen en geluk.

Jij stuurt, ik help navigeren

Zakendoen kan een eenzaam beroep zijn. Maar met de Spiegel van Schulze kom je in goed gezelschap terecht. Als een van de founders van GrowthFactory heb ik zoveel meegemaakt. GrowthFactory, de naam zegt het al, helpt bedrijven en mensen groeien naar succes. De ervaringen en kennis die ik daar opgedaan heb en nog steeds meemaak, vertaal ik ook naar de adviezen in mijn trajecten met ondernemers op weg naar meer rust, rendement en waarde. 

Je kunt mij bellen voor hulp bij jouw verkoop, inkoop/ uitkoop of aankoop van een onderneming.

Want waarom zou je het allemaal alleen doen? Samen komen we verder.

 

Mijn expertise

Uitdagingen waar ik jou graag mee help

Zakelijke vriendschap –  Ik ben jouw partner zonder aandeel en help je elke maand weer de moeilijke besluiten makkelijker te maken.

Waarde indiciatie – om te weten waar je staat is het doen van een waarde indicatie stap 1. Wacht niet tot je gaat verkopen, dan ben je echt te laat! Je leest er hier meer over.

Bedrijfsopvolging – een emotioneel proces waarbij je juist een ervaren sparring partner nodig hebt om uit de emotie te blijven. Check hieronder mijn whitepaper Exit in 10 stappen. Klik hier voor meer informatie over bedrijfsopvolging.

Financiering – ondernemen, groei en financieren gaan hand in hand. Ik begeleid je graag bij je aanvraag en het zoeken naar de juiste financier binnen ons netwerk van financiers en investeerders. Benieuwd waar wij jou bij kunnen helpen? Lees hier meer over financiering. 

Over mij
Ik vind geld, geluk en gezondheid heel erg belangrijk. Wealthy noem ik dat. Daarbij hoort een balans tussen werk en privé. Ik ben wekelijks bezig met zelfontwikkeling en lees heel veel. Een van mijn favoriete boeken is Think & Grow Rich van Napoleon Hill. Ik mag graag thuis met vrouw en kids leuke dingen doen, ga graag op reis om de wereld te verkennen of op stap met vrienden. Daarnaast ben actief golfer.

Mijn nevenactiviteiten:

  • voorzitter & ambassadeur Business Open netwerk (kom ook eens langs)
  • bestuurslid Ondernemend Diemen
  • bestuurslid GC Houtrak

Whitepapers:

whitepapers

8 tips voor rust en structuur

Hoe je evenveel winst en omzet draait met minder werken. En écht tijd (en energie) overhoudt voor de sportschool.
whitepapers

Exit in 10 stappen

Waarom de waarde van jouw onderneming niet vanzelfsprekend overeenkomt met de prijs die jij in gedachten hebt.
ondernemers

Slim financiering aantrekken én inzetten voor groei in 3 stappen

GrowthFactory werkte mee aan de whitepaper Slim Financieren van new10 in samenwerking met De Ondernemer.

Lloyd Vandenberg
Glendale Group

“Robert helpt mij al jaren met het eenvoudig maken van complexe beslissingen. Sinds 2006 heeft hij me o.a. geholpen met het bouwen van waarde, financieren,  verkoop klaar maken en de uiteindelijk begeleiding bij de verkoop. Verkoopdeals waar Robert me heeft op prettige, praktische en professionele wijze vaak tot diep in de nacht bij heeft begeleid zijn; Lotz food & drinks (2006), verkoop horeca Schiphol Airport (2014) waaronder Juggle Juice Bar, Dutch&Delicious, tokotogo, PerTutti!, Happy Seafood en Wings food & drinks (2016) en Amstelhoeck (2019).

Robert fungeert vandaag nog steeds als trusted advisor bij de ontwikkelingen en financiering van mijn investeringsplannen in vastgoed en bij mijn overige investeringen. 

Ik kan Robert als business coach/ adviseur van harte aanbevelen”

 

 

Hans Gort
Dixie Amstelveen

“Tijdens de verkoop van mijn onderneming heb ik mij met raad en daad laten bijstaan door Robert Schulze. Ik heb Robert leren kennen als een gedreven persoon met passie, kennis en voortvarendheid. In de omgang een prettige persoonlijkheid en op en top gentleman! Ik wil een ieder die gebruik wenst te maken van zijn diensten hem van harte aanbevelen!”

 

 

Joyce de Ruiter
Spreker | Auteur Joyce de Ruiter.nl

 “Nadat ik heb deelgenomen aan de Ronde Tafelsessie waarin Robert en Frans mij de ‘Reis van de Ondernemer’ hebben uitgelegd denk ik in ‘muren’ en de bijbehorende stappen die je kunt nemen als ondernemer. Woorden die in mij opkomen als ik terugdenk aan de sessie zijn: helder, beeldend, praktisch en toepasbaar. Eigenlijk verplichte kost voor iedere ondernemer, in welke fase je ook zit met je onderneming! Daarnaast heb ik Robert ervaren als een zeer deskundig persoon met een groot hart. Ik heb Robert en de GrowthFactory dan ook al meerdere malen aanbevolen aan mensen in mijn directe netwerk.”

 

Contact

GrowthFactory Diemen
Hartveldseweg 34 D
1111 BG Diemen
+31 (0)6 506 25 766
robert@growthfactory.nl

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Geen nieuws meer missen van Robert?

Laat je gegevens achter en ik houd je op de hoogte van de laatste blogs, whitepapers en nieuwsberichten!

Ja, ik wil ook meer waardetips van Robert en partners