Menno van Suijlichem

In elke groeifase van jouw bedrijf ben je als ondernemer veelal afhankelijk van externe financiering in welke vorm dan ook.​ Het zorgt ervoor dat je idee en plan voet aan de grond krijgen en jouw onderneming kan groeien. Ik realiseer een haalbare aanvraag voor je, waarbij mijn motto is: Hoe complexer, hoe uitdagender. Na goedkeuring help ik je tevens om jouw bedrijf meer solide te maken en naar een hoger niveau te brengen. Dat lukt omdat ik naast het advies en de aanvraagprocedure, desgewenst als jouw rechterhand betrokken blijf in de hele keten van implementatie: vanaf risicomanagement tot en met het inrichten van financiële systemen, rapportage en begeleiden van je team. Daarbij continu jouw eindplaatje voor ogen houdend.

Mijn aanpak en overtuiging

Dankzij mijn jarenlange ervaring bij verschillende banken en ondernemingen – van startups tot corporates – heeft de wereld van financieringen weinig tot geen geheimen voor mij. Hoewel onafhankelijk, sta ik voor beide partijen voor betrouwbaar relatiebeheer en betrokkenheid. Je kunt daarbij als opdrachtgever rekenen op een creatieve, doelgerichte en pragmatische aanpak; als ik erin geloof, ben ik ervan overtuigd dat jouw aanvraag wordt gehonoreerd. En als je dan tekent voor die benodigde financiering, teken je voor de lange termijn. Zodat jij als ondernemer de komende jaren in alle rust kunt doen waar jij goed in bent: groeien en waarde opbouwen met jouw bedrijf.

.

 

Passion led us here

Mijn passie als (financieel) coach en adviseur

Uitdagingen waar ik jou graag mee help
  • Met mijn rijk gevulde rugzak met 30+ jaar aan financiële ervaring & kennis, help ik ondernemers graag bij het nemen van de juiste strategische keuzes.
  • Ik krijg veel energie van het geven van creatief en praktisch advies en van het oplossen van complexe financieringsvraagstukken, zodat de groei en ambities van de onderneming kunnen worden gerealiseerd en de volgende fase kan worden bereikt.
  • De wederzijdse vertrouwensband en relatie die wordt opgebouwd als vaste adviseur van de ondernemer, is ook voor mij waardevol.
Over mij

Samen met mijn vriendin Janine woon ik in Hilversum, dicht bij de bossen en de Loosdrechtse plassen. Een heerlijke omgeving om veel buiten te kunnen zijn en dat doe ik graag als buitenmens. Wandelen, zeilen, tuinieren zijn tegenwoordig mijn hobby’s. Binnen een aantal jaren hopen ik zeilend de oversteek te maken naar het Caribisch gebied en wie weet wel verder. De twee dochters van Janine en mijn zoon zijn al geruime tijd het huis uit en zijn inmiddels hun eigen carrières gestart. Geboren in Den Haag heb ik in Rotterdam bedrijfseconomie gestudeerd.
Niet lullen maar poetsen is op mijn lijf geschreven.

Whitepapers:

whitepapers

Financieren anno 2022

Groei en financieren gaan hand in hand. Wil jij er alles over weten. Check dan ons whitepaper

whitepapers

Succesvol groeien

Inzicht en hands on tips helpen je anticiperen op veranderingen. Én voor waardevermeerdering en rust in jouw ondernemerschap.

ondernemers

8 tips voor rust en structuur

Hoe je evenveel winst en omzet draait met minder werken. En écht tijd (en energie) overhoudt voor de sportschool.

Contact

GrowthFactory Hilversum

Menno van Suijlichem
+31 6 41543208
menno@growthfactory.nl

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Geen nieuws meer missen van Menno?

Laat je gegevens achter en ik houd je op de hoogte van de laatste blogs, whitepapers en nieuwsberichten!

Ja, ik wil ook meer groeitips van Menno!