Koen Moonen

Als ondernemer, accountant en business coach bekijk ik uitdagingen van ondernemers uit verschillende hoeken.

Weten wat je moet doen biedt je rust. Rust geeft je de vrijheid van geest om na te denken over wat je moet doen om meer rendement uit je onderneming te halen en zo meer waarde te bouwen.

Ik help je bij het bouwen van een gezonde onderneming en het veiligstellen van een betere financiële toekomst. Hierbij kijken we naar jou en je onderneming.

Samen richting kiezen

Richting begint met weten waar je staat. Ik begin bij de basis en zorg dat je financiële huishouding op orde is of snel komt. Ik snap dat alles begint bij goed inzicht in je administratie. Het liefste automatiseren we zo veel mogelijk. Dat kost in het begin misschien een beetje moeite, maar het helpt je later enorm.

Richting is ook weten waar je als ondernemer naar toe wilt. We nemen jouw persoonlijke wensen als uitgangspunt en zien de onderneming als een doel om jouw grootste wens waar te maken. We zijn eerlijk over waar je staat en houden je daarbij een spiegel voor.

 

Training Business Coaching Essentials

Mijn expertise

Samen aan rendement werken

Is je ambitie groter dan je resultaat? Ben je nu gericht op inkomen, maar wil je eigenlijk meer waarde creëren? Dan wordt het tijd om aan de knoppen te gaan draaien. Waarde gedreven ondernemen noemen we dat bij GrowthFactory.

Ofwel het verkoopbaar maken van je onderneming. Verkoopbaar, in tegenstelling tot verkoop klaar, houdt in dat jij jouw onderneming zo inricht en bestuurt dat je op ieder gewenst moment de onderneming voor de hoogst mogelijke waarde kunt verkopen. Dan voorkom je last-minute handelingen, die doorgaans een lagere prijs voor jouw onderneming tot gevolg hebben.

Doelen worden niet zomaar bereikt en voor iedere ondernemer gelden andere spelregels. Alleen door de gevolgen van je keuzes als ondernemer te monitoren ontstaat er inzicht. Dan kom je er soms achter dat iets niet werkt zoals je vooraf had bedacht. Door daar open met elkaar over te communiceren leer jij niet alleen van ons, maar leren wij ook van jou. Zo bouw je kennis en vertrouwen op. Daarom bereiken we samen niet alleen sneller je doel, maar kom je vaak ook verder dan wanneer je alles alleen zou doen.

Over mij

Ik woon in Eersel, samen met mijn vrouw Marjolein en onze drie kinderen, tweeling Tessa en Famke en zoontje Joris. Ik geniet ontzettend van mijn gezin en vind het heerlijk om samen met hen fijne momenten te beleven. Maar ook voor een potje voetbal en mijn maandelijkse kookclub maak ik graag tijd vrij!

Ik ben Business Coach en Accountant-Financieel adviseur en krijgt energie van het sparren met ondernemers over hun toekomst. Wat is hun visie, waar willen ze staan over 10 jaar en wat is de waarde van hun onderneming.  Het toevoegen van extra waarde is waar ik van opleef.

Whitepapers:

whitepapers

Crisis vol kansen

De juiste keuzes maken in crisistijd? Concrete tips en handvatten voor gerichte stappen.

whitepapers

Succesvol groeien

Inzicht en hands on tips helpen je anticiperen op veranderingen. Én voor waardevermeerdering en rust in jouw ondernemerschap.

ondernemers

8 tips voor rust en structuur

Hoe je evenveel winst en omzet draait met minder werken. En écht tijd (en energie) overhoudt voor de sportschool.

Contact

GrowthFactory Eindhoven

Croy 7 | 5653 LC Eindhoven

+31 6 21210336
koen@growthfactory.nl

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Geen nieuws meer missen van Koen?

Laat je gegevens achter en ik houd je op de hoogte van de laatste blogs, whitepapers en nieuwsberichten!

Ja, ik wil ook meer groeitips van Koen!