5 producten waarmee we jou als ondernemer door deze tijd heen helpen.

=

Kort en eenmalig Sparren of hulp bij het nemen van lastige besluiten

Als ondernemer en professional moet je in de komende periode veel besluiten nemen. Over je medewerkers, over je productportfolio of je tarieven en prijzen. Of hoe je je kunt voorbereiden op de volgende fase.

Wij houden je een spiegel voor, stellen vervelende/kritische vragen en zorgen dat je NU besluiten kan nemen, want dat is waar het in deze fase om draait.

Wil je kort Sparren of hulp van een van onze ervaren coaches, plan dan zelf een 30 of 45 minuten consult in via calendly bij Robert, Karin of Frans of contact een van onze andere groeipartners.

=

Strategie en scenario’s bepalen voor het komende jaar

Er heerst veel onduidelijkheid en de komende periode is spannend. Uit ervaringen in het verleden is gebleken dat bedrijven die zich tijdens de crisis het beste voorbereidden, het snelst en beste uit de startblokken kwamen. Alleen: hoe bereid je je voor? Wat zijn nu de beste besluiten? Waar richt je je op? We helpen je met het uitwerken en bedenken van de verschillende strategieën. En geven je de tools om een goed gemotiveerde keuze te maken die niet alleen nu zorgt voor de continuïteit van je bedrijf, maar je ook in staat stelt snel door te groeien als die kans er weer is. Zo zorgen we dat je klaar bent voor de nieuwe tijd.

=

Samenwerking verbeteren & Team bouwen

Veel samenwerkingen komen onder druk, want er komt veel op iedereen af. En goede afstemming tussen partners, maar ook tussen jou en je team, maakt samenwerken lastiger. En waar verschillende manieren van kijken eerst goed van pas kwamen, kunnen ze nu behoorlijk in de weg zitten. Ga samen in gesprek onder begeleiding van onze Business Coaches, want in deze periode is het van cruciaal belang om samen op 1 lijn te blijven. 

1) Hoe bouw je en motiveer je je team op afstand?

2) Hoe zorg je dat je partnership deze periode doorstaat?

=

(Her)positionering en ontwikkeling: persoonlijk of dat van je bedrijf

De wereld verandert, sommigen spreken van een reset. Uit onderzoek blijkt dat nu een uitgelezen moment is om te reflecteren, om jezelf opnieuw uit te vinden. Misschien wilde je jouw bedrijf of je eigen expertise sowieso al anders positioneren. Deze crisis biedt een kans om zaken daadwerkelijk anders aan te pakken. Wie ben je, wat vind je belangrijk en zijn je ambities? Lukt het jou in deze tijden van crisis je passie te blijven voelen? En focus te houden? Jouw persoonlijke waarden vormen de cultuur van jouw organisatie. En een authentieke cultuur trekt de juiste talenten aan én klanten die bij jou passen. Juíst nu!

  • Doe de Talententest en ontdek welke je nog laat liggen en wat je blinde vlekken zijn. Misschien heb je altijd het idee gehad dat je niet helemaal uit de verf komt. Of wanneer je wilt weten wat je volgende stap moet zijn om zelf te groeien en daarmee ook je bedrijf. Daarna kun je je persoonlijk laten coachen of een Persoonlijk Manifest laten maken zodat je voortaan weet en kunt communiceren waar jij voor staat.
  • Ontwikkel je skills voor Business Coach of Trusted Advisor
    Je bent een kei in jouw vak en hebt ondernemers veel te brengen. Alleen zijn ondernemers enorm gedreven, ze hebben ook krachtige overtuigingen zodat je niet altijd weet hoe je ze het beste kunt helpen. Ondernemers hebben passie en focus, net als jij. Ze kunnen jouw hulp en expertise zeker gebruiken, daarbij is het belangrijk dat je hun taal spreekt en weet hoe je ze het beste kunt bereiken. Meld je daarom aan voor onze (online) training Business Coaching Essentials en ontwikkel jezelf in 5 ochtenden van professional naar trusted advisor.
=

Denk jij eraan je bedrijf te verkopen? Of wil je juist strategisch overnemen?

Er vindt, net als in vorige crises, nu al een consolidatieslag plaats. Investeerders en grotere bedrijven zijn in deze periode druk bezig om voor hen interessante bedrijven te kopen, die in de problemen zijn geraakt door de huidige crisis.

Er zijn echter ook veel goede ideeën, bedrijven of producten die ook na deze periode weer snel kunnen groeien. Maar je weet niet wat je nu het beste kunt doen en wat de risico’s zijn. Handel je uit angst en onzekerheid of durf je te blijven ondernemen? Wellicht heb je een financiering of investeerder nodig om toch zelf in de driver’s seat van jouw bedrijf te blijven? Onze Business Coaches bekijken samen met jou wat de beste oplossing is. Niet alleen voor nu, maar juist voor later.

 

Freerk Kalsbeek
eigenaar BrandSentry

Corona overviel ook ons; we hadden net een salesactie bedacht en waren er klaar voor om deze in de markt te zetten. Toen dit wegviel, hebben we de propositie om moeten bouwen. Natuurlijk was er teleurstelling, maar ik heb geen paniek gevoeld. Mede dankzij Karin heb ik de rust en focus kunnen bewaren. Ik heb haar vrijwel meteen aan het begin van de crisis gebeld dat ik onze coaching gewoon wilde voortzetten. Elke maandag hadden we zodoende een half uur telefonisch contact om te sparren. Hierbij kon ik mijn eigen zorgen kwijt, zaken die ik intern niet of moeilijk kon bespreken. Karin is objectief, staat er verder vanaf. Onze gesprekken gaven mij helderheid en richting, er kwam en komt immers veel op je af. Ze hield mij daarin scherp, ook om afstand te houden van de operatie. Mijn valkuil is namelijk om in de waan van de dag terug te vallen. Dit werd mij definitief duidelijk dankzij de ODC talentmeting, een waardevolle test die GrowthFactory gebruikt om inzicht te krijgen in je drijfveren en talenten. Maar ook in je verborgen oftewel, ontwikkelbare competenties én dus je valkuilen. Dankzij dit inzicht en de sturing hierbij van Karin, heb ik de blik vooruit kunnen houden. En kunnen blijven bouwen. Heel waardevol. Inzicht is namelijk één, het daadwerkelijk toepassen en eigen maken een belangrijke volgende stap. Wat dat betreft zeg ik altijd dat elke ondernemer een coach zou moeten hebben, ook als er geen crisis is.

Karin Verhagen

Founding partner (Amsterdam)

T +31 6 445 531 31
M karin@growthfactory.nl

Frans Glazener

Groeipartner (Hilversum)

T +31 6 206 296 55
M frans@growthfactory.nl

Thomes van Splunteren

Groeipartner (Amsterdam)

T +31 6 532 617 43
M thomas@growthfactory.nl

Robert Schulze

Founding partner (Diemen)

T +31 6 506 257 66
M  robert@growthfactory.nl

Koen Moonen

Groeipartner (Eindhoven)

T +31 6 212 103 36
M koen@growthfactory.nl

Roos van Harderwijk

Groeipartner (Amersfoort)

T +31 6 553 609 19
M roos@growthfactory.nl

Karin Verhagen

Karin Verhagen

Founding Partner (Amsterdam)

T +31 6 445 531 31
M karin@growthfactory.nl

Robert Schulze

Robert Schulze

Founding Partner (Diemen)

T +31 6 506 257 66
M  robert@growthfactory.nl

Frans Glazener

Frans Glazener

Groeipartner (Hilversum)

T +31 6 206 296 55
M frans@growthfactory.nl

Koen Moonen

Koen Moonen

Groeipartner (Eindhoven)

T +31 6 212 103 36
M koen@growthfactory.nl

Thomas van Splunteren

Thomas van Splunteren

Groeipartner (Amsterdam)

T +31 6 532 617 43
M thomas@growthfactory.nl

Roos van Harderwijk

Roos van Harderwijk

Groeipartner (Amersfoort)

T +31 6 553 609 19
M roos@growthfactory.nl

Je kunt niet alles weten

Zou wat zijn, als je alles al zou weten over ondernemen. Dat hoeft ook niet. Wij hebben de info en sturen je deze maar al te graag toe. Kwestie van aanmelden en je ontvangt onze nieuwsbrief. En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

We zullen niet spammen!