Han Giesberts

Jouw eigen visie en die van je bedrijf helder krijgen én uitdragen naar medewerkers en klanten zorgt voor groei, zowel zakelijk als persoonlijk. Die groei gaat in stappen. Het is een reis waarin je als ondernemer allerlei uitdagingen tegenkomt. Uitdagingen die je het hoofd moet bieden om verder te kunnen komen in jouw ondernemerschap. Veel daarvan kun je zelf. Sommige vraagstukken zijn complex en hebben impact op jouw bedrijf maar ook op jou als ondernemer. Dat is waar ik je bij kan helpen.

Samen koers bepalen

Geef mij jouw stip op de horizon en ik stippel de route uit én help je er naartoe werken. Ik vertaal jouw visie en bijbehorende eindplaatjes naar een strategie met concreet plan. Daarna begeleid ik jou, met jouw teams, naar de volgende fase en zorg voor implementatie. Onderweg zorg ik dat je koers houdt, de kwaliteit niet uit het oog verliest, anticipeert op ontwikkelingen en dat alle stakeholders enthousiast blijven. Zo help ik ondernemers en hun mensen zich ontwikkelen en potentieel benutten, om de gestelde (commerciële) doelen bereiken.

.

 

De reis

Mijn expertise

Uitdagingen waar ik jou graag mee help

Hoe mooi zou het zijn als hoogtepunten en dieptepunten jou als ondernemer niet in de weg staan? Sterker, als je deze vóór kunt zijn en gericht op kunt sturen? Met de methode van de Reis van de ondernemer maak ik de levenscyclus van jouw bedrijf in één oogopslag overzichtelijk en duidelijk wat je nog te doen staat.
Met de aanpak kun je vandaag en morgen je organisatie en eigen werkwijze aanpassen maar heb je tevens de tools om dat, indien nodig over vijf jaar weer te doen. De beproefde modellen en methoden brengen je van idee naar daadwerkelijk implementeren van een systeem in jouw organisatie.

Over mij

Dankzij mijn jarenlange ervaring als ondernemer en eigenaar van meerdere bedrijven ken ik alle klappen van de zweep; de twijfels, de lastige besluiten, de trots. De mooiste waardering die ik als trusted advisor kan krijgen, is dat jij bereikt wat jij voor ogen hebt. Dát is mijn drijfveer. Daar word ik blij van en het geeft mij energie.

Whitepapers:

whitepapers

Crisis vol kansen

De juiste keuzes maken in crisistijd? Concrete tips en handvatten voor gerichte stappen.

whitepapers

Succesvol groeien

Inzicht en hands on tips helpen je anticiperen op veranderingen. Én voor waardevermeerdering en rust in jouw ondernemerschap.

ondernemers

8 tips voor rust en structuur

Hoe je evenveel winst en omzet draait met minder werken. En écht tijd (en energie) overhoudt voor de sportschool.

Contact

GrowthFactory Roosendaal

Middenstraat 43 | 4702 GB Roosendaal

+31 6 53146178
han@growthfactory.nl

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Geen nieuws meer missen van Han?

Laat je gegevens achter en ik houd je op de hoogte van de laatste blogs, whitepapers en nieuwsberichten!

Ja, ik wil ook meer groeitips van Han!