Frans Glazener

Sinds acht jaar doe ik het leukste wat er is: als Business Coach ondernemers helpen het beste uit zichzelf te halen. En ze daarbij met name begeleiden om op pragmatische en gestructureerde wijze hun bedrijf neer te zetten en te leiden.

Ondernemers hun eigen visie en van hun bedrijf helder te krijgen én uit te dragen naar medewerkers en klanten zorgt vervolgens voor groei, zowel zakelijk als persoonlijk. De methodiek van GrowthFactory is een krachtige, bewezen aanpak om deze groei te bewerkstelligen; een systeem dat ondernemers nu en over 20 jaar in staat stelt om gefocust en met plezier te ondernemen.

Ondernemend denken

De ervaring die ik heb opgedaan in zowel corporate omgevingen als in de ondernemerswereld stelt mij in staat om zelfs grote bedrijven ondernemend te laten denken. Keer op keer bewijst onze coaching aanpak hoe ondernemend denken leidt tot een betere cultuur, betere besluitvaardigheid en een overtuigende purpose. Wij noemen dit Contextueel Management. De resultaten zijn enorm waardevol; de ondernemers/directeuren staan aan het roer van bedrijven waar verantwoordelijkheid en plezier weer de boventoon voeren.

 

business coaching

Mijn expertise

Uitdagingen waar ik jou graag mee help

Business Coaching – Eén of meerdere keren per maand zitten we samen, om jou als ondernemer de structuur te geven die je in staat stelt om op pragmatische wijze te bouwen aan je bedrijf. Ik help je te komen tot de context; wat is de werkelijke oorzaak van het probleem? Het geeft je overzicht en rust zodat je als eigenaar (weer) doet wat noodzakelijk is, waar je goed in bent en plezier in hebt oftewel, ondernemen.

Strategie Consulting  Tijd voor een herziening van je strategie? De methoden van GrowthFactory staan garant voor een duidelijk en uitvoerbaar plan. Ik ben hiervoor beschikbaar als coach en op interim basis.

Managementteams van grote bedrijven (+ 150 medewerkers) ondernemend laten denken  Ik vertel je graag meer over onze teamtrainingen inclusief vervolgsessies voor een gedreven en gemotiveerde organisatie, waar ondernemend denken de basis is.

 

Over mij

Mensen helpen, daar krijg ik energie van. Niet omdat ik denk dat ik het beter kan, maar omdat ik weet dat ondernemers met de juiste aanwijzingen verbazingwekkende resultaten kunnen behalen. 

Ik krijg daarnaast vooral energie van mijn gezin, golfen, genieten van de natuur tijdens een lange wandeling en van reizen naar onbekende bestemmingen. Er is nog zo veel te ontdekken, ook dicht bij huis overigens!

  Whitepapers:

  whitepapers

  Succesvol groeien

  Inzicht en hands on tips helpen je anticiperen op veranderingen. Én voor waardevermeerdering en rust in jouw ondernemerschap.

  Marlous van Wijnen
  MW Studio’s

  Wat mij zo heeft laten groeien als ondernemer, is dat ik intrinsiek voel dat ik mijn dromen waar kan maken en ook ga waarmaken. Dit komt doordat Frans mij spiegelt als ik een probleem voorleg of vraag stel, hij een pauze inpast op precies het juiste moment en als er een soort visioen een oplossing in mijn hoofd oppopt, ik mij gesterkt voel dat ik deze oplossing ook kan uitvoeren. Hij laat mij dus écht in mijn kracht komen en dat vind ik heel knap. Dat is niet alleen coachingtechniek of -kennis, maar zegt veel over de menselijke aanpak en oprechtheid waarmee hij het vak beoefent.

  Business Open

  ”Wij maken met Business Open nu al ruim een jaar gebruik van de diensten van Frans en Growthfactory en wij zijn daar bijzonder gelukkig mee. Frans zijn pragmatische aanpak werkt heel goed bij ons en we hebben als organisatie onder zijn leiding echt grote stappen vooruit gezet. Daarnaast is Frans gewoon een hel prettige vent om mee te werken. Dus wil je als ondernemer een keertje sparren, of direct aan de slag om je bedrijf beter te stroomlijnen, dan kan ik Frans van harte aanbevelen.”

  Kees Kooijman
  Big Balloon Uitgevers

   “Hij heeft tijdens onze gesprekken door nuchtere constateringen en daaruit voortvloeiende acties, in grote mate bijgedragen aan het nieuwe elan van onze uitgeverij. Focus en Functionality! Inclusief zijn humoristische inslag heb ik de periode waarin wij hebben samengewerkt als zeer waardevol ervaren.”

  Contact

  GrowthFactory Hilversum
  Elzenlaan 19
  1214 KJ Hilversum
  +31 (0)6 206 29 655
  frans@growthfactory.nl

  1 + 12 =

  Klik hier voor de algemene voorwaarden.

  Geen nieuws meer missen van Frans?

  Laat je gegevens achter en ik houd je op de hoogte van de laatste blogs, whitepapers en nieuwsberichten!