Financiering

=

De juiste financiering levert geld op

Als MKB-ondernemer kun je bij banken heel lastig terecht voor een normale bedrijfsfinanciering. Gelukkig zijn er tal van alternatieven voor financiering zoals microkrediet, leasing, factoring, crowdfunding en private equity. Lukt het jou als ondernemer om door al deze bomen nog het bos te zien? En weet jij tegen welke financier je wat moet zeggen, wat moet je verzamelen aan verschillende informatie en waar je eigenlijk moet beginnen met jouw financiering?

Weet jij waar te beginnen?

Wij helpen jou als ondernemer bij het nemen van de juiste besluiten over financiering. Door samen een goede prognose en plan op te stellen bijvoorbeeld, zodat we jou aan de juiste financiers kunnen linken. Onze financieringscoaches hebben ruime ervaring (20+ jaar) in de bancaire sector en helpen je graag op weg in het woud van mogelijkheden. Wat ons typeert? Denken in kansen! En eerlijkheid: als wij denken dat het voor jou nu echt nog niet mogelijk is, dan zullen we dat zeggen. En kijken we hoe we je verder kunnen helpen, zodat jij kunt blijven ondernemen en groeien.

Prettig en transparant, dat vat onze werkwijze wel zo’n beetje samen.

Verwacht jij binnenkort financiering nodig te hebben? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met mij op.

Robert Schulze

Robert Schulze

Founding Partner (Diemen)

Ik vind het uitdagend om ondernemers verder te helpen met hun vragen rondom structuur, financiering of verkoop (exit). Rust en overzicht in de hectiek brengen, daar word ik elke keer weer blij van. Daarnaast vind ik het leuk om ondernemers met elkaar te verbinden.

T +31 6 506 257 66
M  robert@growthfactory.nl

Karin Verhagen

Karin Verhagen

Founding Partner (Amsterdam)

T +31 6 445 531 31
M karin@growthfactory.nl

Robert Schulze

Robert Schulze

Founding Partner (Diemen)

T +31 6 506 257 66
M  robert@growthfactory.nl

Frans Glazener

Frans Glazener

Groeipartner (Hilversum)

T +31 6 206 296 55
M frans@growthfactory.nl

Koen Moonen

Koen Moonen

Groeipartner (Eindhoven)

T +31 6 212 103 36
M koen@growthfactory.nl

Thomas van Splunteren

Thomas van Splunteren

Groeipartner (Amsterdam)

T +31 6 532 617 43
M thomas@growthfactory.nl

Roos van Harderwijk

Roos van Harderwijk

Groeipartner (Amersfoort)

T +31 6 553 609 19
M roos@growthfactory.nl

Op de hoogte blijven?

Op onze site en social media posten wij regelmatig artikelen, blogs en nieuws over ondernemen. Onze klanten laten we daar ook graag aan het woord. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in, dan ontvang je 'm maandelijks in je mailbox.

En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

Ja, ik wil ook meer groeitips!