Chris Lemmens

 Kijk je wel eens met verwondering naar een team dat vloeiend met elkaar samenspeelt, elkaar vindt, samen verdedigt, aanvalt en scoort? En wil je ook zo’n flow in je eigen organisatie voelen?


Dat is precies waar ik jou als ondernemer mee kan helpen. Met medewerkers die vanuit hun talenten en met plezier bijdragen leveren aan de doelstellingen van jouw organisatie, een positief effect op je rendement en minder zorgen voor jou.


Mijn kennis van en ervaring in werving en selectie, ontwikkelen van mensen en creëren van effectieve teams is mijn bijdrage. Ik maak daarbij graag gebruik van slimme technologie om de processen te optimaliseren.
Het resultaat? Denk aan dat beeld van dat team!

Ik wens je veel personeel toe

Een veel gebruikte uitspraak waarin het hebben van personeel als een last en kostenpost wordt gezien. Eigenlijk ligt hieronder dat personeel je vooral zorgen oplevert. Weliswaar weet je ook dat,  om je doelstellingen te bereiken je je medewerkers keihard nodig hebt.
Het ligt aan jouw aanpak of je medewerkers een last of een zegen worden.
Ik help je met het vinden van de juiste mensen (recruitment), het binden en ontwikkelen van de medewerkers (talentontwikkeling) en zo nodig afscheid nemen van de juiste mensen (outplacement).

karin_verhagen

Mijn expertise

Vinden (recruitment)

Het werven en selecteren van de juiste mensen. Via een doordacht en gedegen proces zoek ik de kandidaten die vervolgens een selectieproces doorlopen. Dit hele proces bestaat uit diverse stappen en instrumenten waarbij ik per opdracht bekijk en overleg welke het meeste bijdragen aan het resultaat. Waarbij het tekenen van het contract niet het einde van het proces is…

Binden (development)

Het ontwikkelen van talent is cruciaal voor binding en voor rendement binnen je organisatie. Er bestaan verschillende aanvliegroutes om dit in je organisatie vorm te geven. Ik kijk naar de context om te bepalen welke aanpak, methode of structuur het beste past binnen jouw organisatie en help dit te implementeren en te borgen.

High tech High touch

Naast mijn geloof in een persoonlijke benadering, geloof ik ook dat processen altijd beter, slimmer en efficiënter kunnen. Hierbij levert technologie een grote bijdrage en ik ben een groot aanhanger om dit toe te passen waar nodig. Mijn suite van HR-tech instrumenten leveren zo voordeel op voor jou, de kandidaat én mijzelf.

 Afscheid nemen (outplacement)

Dit is vaak een vervelende situatie, waar je je al op kunt voorbereiden als medewerkers nog in dienst zijn. Belangrijk is in ieder geval om dit proces met de juiste zorg te omkaderen, zodat de betrokkene(n), de organisatie en de achterblijvers een goed gevoel overhouden. Een passende aanpak vanuit een aantal principes helpt voor een succesvolle uitkomst.

 Wie ben ik

De overtuiging dat organisaties beter renderen door goed gebruik te maken van de kwaliteiten van hun medewerkers, drijven mij al mijn hele loopbaan en daar zet ik mijn kwaliteiten 100% op in. Ik heb ruim 20 jaar kennis en ervaring, waarbij 15 jaar als zelfstandige in recruitment, talentontwikkeling en outplacementtrajecten voor diverse opdrachtgevers.

Als T-shaped HR-professional – met het vermogen om theorie en praktijk multidisciplinair te benaderen – werk ik vanuit een mensgerichte houding, waarbij ik de organisatiedoelstellingen continu voor ogen hou. En daarbij inzet op digitalisering en data-effectiviteit. Ik treed op als ontwerper, regisseur, adviseur of projectmanager en maak gebruik van mijn omvangrijke netwerk in dit vakgebied om je te helpen bij je vragen.

Whitepapers:

whitepapers

Crisis vol kansen

De juiste keuzes maken in crisistijd? Concrete tips en handvatten voor gerichte stappen.

whitepapers

Succesvol groeien

Inzicht en hands on tips helpen je anticiperen op veranderingen. Én voor waardevermeerdering en rust in jouw ondernemerschap.

ondernemers

8 tips voor rust en structuur

Hoe je evenveel winst en omzet draait met minder werken. En écht tijd (en energie) overhoudt voor de sportschool.

Contact

GrowthFactory Oosterbeek

+31 6 22602225
chris@growthfactory.nl

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Geen nieuws meer missen van Chris?

Laat je gegevens achter en ik houd je op de hoogte van de laatste blogs, whitepapers en nieuwsberichten!

Ja, ik wil ook meer groeitips van Chris!