Caroline Klein

Ervaar je druk en stress in jouw ondernemerschap?
Als ondernemer komt er veel op je af. De wereld verandert continu. Ik help je de basis van jouw organisatie stevig neer te zetten en rust te creëren, zodat er ruimte ontstaat voor jouw ondernemerschap. Mijn intentie is om alles steeds beter te maken en daarbij recht doen aan de persoon, het team en de organisatie.

Ik doe wat nodig is om een verandering in gang te zetten. Als ik iedereen daarin kan meenemen en zie dat een verandering de organisatie, de resultaten, de cultuur en het gedrag ten goede komt, is het voor mij geslaagd.

Veranderen gaat om mensen. Mijn passie ligt in het verbinden van mensen die de verandering moeten realiseren.

Rust en overzicht

Samen onderzoeken we wat nodig is om jezelf en jouw onderneming neer te kunnen zetten en waardevol te laten groeien. Ik kom snel tot de kern van je probleem/vraag, schets feilloos jouw situatie en verwoord helder de aanpak. Voor jou, je mensen en je organisatie. Vervolgens begeleid ik jullie doelgericht door het veranderingsproces naar een duurzaam resultaat. Ik breng rust, overzicht en structuur.

In het gesprek neem ik de tijd en bén er. Ik ben een klankbord, invoelend en luister zonder oordeel. Ik ben voor transparante en open communicatie. Alles spreek ik uit en ik durf je te confronteren. Dat werkt verhelderend.

Caroline_Businesscoach

Waar help ik jou graag mee?

Over mij


Begeleiden van transformaties
– Wat mij drijft is ondernemers en hun organisaties begeleiden bij transformaties en zorgen dat een verandering daadwerkelijk tot stand komt. Hierbij houd ik de stip op de horizon helder voor ogen, geef ik richting en blijf ik onderweg continu scherp op hoe het beter kan, zodat het beste resultaat bereikt kan worden. Ik help met het implementeren van nieuwe organisatiestructuren, gedrag, processen en IT-applicaties.

Management Coaching – Ik help eigenaren en managers effectieve en inspirerende leiders worden. Dat begint met de verbinding met jezelf; ik help je jezelf beter leren kennen, skills ontwikkelen en stappen zetten. Dat vraagt om reflectievermogen, kwetsbaar durven zijn, verantwoordelijkheid nemen, feedback kunnen krijgen én geven, moeilijke gesprekken voeren en geduld hebben. Weten waardoor je beter uit de verf komt en hoe je het beste uit jezelf kunt halen en daarmee uit jouw mensen en de organisatie, geeft energie en plezier.

Business Coaching – Als trusted advisor bekleed ik een coachende rol: jij bepaalt wat je doet met de inzichten die je hebt opgedaan en in welk tempo. Soms weet je niet ‘hoe’ je het moet bereiken, ik help je zoeken naar de passende oplossing; de juiste interventie bedenken en uitvinden wat gaat werken, vind ik leuk.

Ik ben verandermanager, gecertificeerd NOBCO/EMCC Senior Coach en trainer in leiderschap en communicatie. Ik heb ruime ervaring binnen dienstverlenende sectoren, ICT, logistiek en semi-overheid. In verschillende rollen: projectleider, programmamanager, afdelingsmanager, coach en adviseur.

Ik daag mijzelf graag uit. Een leven lang leren en ontwikkelen is op mijn lijf geschreven en niet alleen op werkgebied. Dat uit zich in het feit dat ik naast het volgen van opleidingen, graag fotografeer en reis. Mijn nieuwsgierige inborst wil steeds weer nieuwe stukjes van deze aarde ontdekken. En kennismaken met andere mensen, kunst en culturen. Waardevolle ervaringen die ik graag vastleg, opsla en meeneem, voor mezelf en in mijn werk als coach en verandermanager.

Whitepapers:

voorwaarden succesvol partnership

Hoe houd ik mijn zakelijk huwelijk gezond?

Stoeien zorgt niet voor bloeien. Wat wel? Lees meer over de 4 voorwaarden voor een succesvol partnership.

whitepapers

Succesvol groeien

Inzicht en hands on tips helpen je anticiperen op veranderingen. Én voor waardevermeerdering en rust in jouw ondernemerschap.

ondernemers

8 tips voor rust en structuur

Hoe je evenveel winst en omzet draait met minder werken. En écht tijd (en energie) overhoudt voor de sportschool.

Contact

GrowthFactory Diemen
+31 6 50808456
caroline@growthfactory.nl

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Geen nieuws meer missen van Caroline?

Laat je gegevens achter en ik houd je op de hoogte van de laatste blogs, whitepapers en nieuwsberichten!

Ja, ik wil ook meer groeitips van Caroline!