Bedrijfsopvolging

 

=

Natuurlijk wil je de juiste prijs voor jouw bedrijf ontvangen

Bedrijfsopvolging, je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereiding daarop. En toch starten veel ondernemers te laat waardoor ze niet eruit halen wat erin zit. Minder krijgen dan de (gehoopte) vraagprijs. Met alle teleurstellingen, frustraties en zorgen van dien.

Een te late start van een verkooptraject kost juist vaak geld omdat de waarde niet geoptimaliseerd is of fiscaal onjuist in elkaar zit. Ook kost een (te) late start vaak meer stress dan gewenst. Dat kan dus anders.

Hogere verkoopprijs, minder stress

Als ondernemer wil je je zoveel mogelijk op je business richten. En zaken waar jij niet in excelleert het liefst overlaten aan anderen, die daar beter in zijn. HR bijvoorbeeld, of de administratie. Hetzelfde geldt voor de overname of verkoop van je bedrijf, waarvan het verstandig is om dit proces zoveel mogelijk over te laten aan een expert in dit vakgebied. Iemand die hier vrijwel dagelijks mee bezig is, geen emotionele binding heeft en de klappen van deze zweep kent. Zodat jij de bedrijfsresultaten tot en met de laatste dag zo optimaal mogelijk kunt houden. Wat zich ook weer vertaalt in een betere prijs en minder stress. Lijkt logisch, niet?

Het laten groeien van je bedrijfswaarde vergt investering. In dit geval een investering die zich bij verkoop ruimschoots uitbetaalt.

Wil jij binnen nu en vijf jaar serieus werk maken van de verkoop van jouw bedrijf?

Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Robert Schulze

Robert Schulze

Founding Partner (Diemen)

Ik vind het uitdagend om ondernemers verder te helpen met hun vragen rondom structuur, financiering of verkoop (exit). Rust en overzicht in de hectiek brengen, daar word ik elke keer weer blij van. Daarnaast vind ik het leuk om ondernemers met elkaar te verbinden.

T +31 6 506 257 66
M  robert@growthfactory.nl

Karin Verhagen

Karin Verhagen

Founding Partner (Amsterdam)

T +31 6 445 531 31
M karin@growthfactory.nl

Robert Schulze

Robert Schulze

Founding Partner (Diemen)

T +31 6 506 257 66
M  robert@growthfactory.nl

Frans Glazener

Frans Glazener

Groeipartner (Hilversum)

T +31 6 206 296 55
M frans@growthfactory.nl

Koen Moonen

Koen Moonen

Groeipartner (Eindhoven)

T +31 6 212 103 36
M koen@growthfactory.nl

Thomas van Splunteren

Thomas van Splunteren

Groeipartner (Amsterdam)

T +31 6 532 617 43
M thomas@growthfactory.nl

Roos van Harderwijk

Roos van Harderwijk

Groeipartner (Amersfoort)

T +31 6 553 609 19
M roos@growthfactory.nl

Op de hoogte blijven?

Op onze site en social media posten wij regelmatig artikelen, blogs en nieuws over ondernemen. Onze klanten laten we daar ook graag aan het woord. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in, dan ontvang je 'm maandelijks in je mailbox.

En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

Ja, ik wil ook meer groeitips!