Gratis masterclass
EEN STERK TEAM BOUWEN

 

Wil jij ook weten:

  • Hoe je een sterk team samenstelt?
  • Wat de toegevoegde waarde hierbij is van een ODC Talentmeting?

Je komt erachter tijdens onze gratis masterclass EEN STERK TEAM BOUWEN. 

Je hebt als ondernemer en manager jouw ultieme team samengesteld. De onderlinge verhoudingen zijn goed, de communicatie verloopt soepel. Wanneer jouw organisatie begint te groeien, is het belangrijk om de juiste medewerkers aan te nemen. Teamleden die aanvullen. Dat blijkt vaak lastiger dan gedacht. Daarbij komt: hoe belangrijker de positie die ingevuld moet worden, des te lastiger het is.

Hoe goed kennen jouw teamleden elkaar? Weet jij wat ze goed maakt, oftewel welke talenten en drijfveren ze in huis hebben voor de beste prestaties? Heeft het team jouw doel daarbij helder voor ogen? En weet je welke talenten nodig zijn voor verdere groei? 

Een optimale samenstelling van jouw team draagt duurzaam bij aan groei en verdere waardeopbouw van je bedrijf. Waar moet je als ondernemer op letten tijdens de selectie?

masterclass de reis

Wanneer en waar?

De volgende sessie wordt binnenkort gepland.

*Het maximaal aantal deelnemers is 3. Wij hebben voldoende ruimte voor een coronaproof opstelling.

 

 

De succesfactoren voor een sterk team

De masterclass EEN STERK TEAM BOUWEN geeft inzicht in:

  • De zes succesfactoren voor een sterk team
  • Het voordeel van de ODC Talentmeting
  • Dat wat je nodig hebt voor een optimale samenstelling

Na de masterclass weet je wat jouw bedrijf tot een ideale werkplaats maakt voor jouw medewerkers, waar zij doen waar ze écht goed in zijn en energie van krijgen. Het zorgt ervoor dat jouw onderneming duurzaam (verder) kan groeien.

Heldere profielen
Tijdens de masterclass
krijg je onder meer inzicht in de beproefde ODC Talentmeting. De test maakt het natuurlijke talent, ontwikkelbaar talent en de kwetsbare kracht van je (potentiële) medewerkers helder. Dit vormt een praktisch aanknopingspunt voor selectie, competentiemanagement en zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. De ODC Talentmeting is tevens hét instrument om snel en effect tot de juiste interventies te komen. 

Schrijf je in!

Wil jij een sterk team bouwen voor jouw organisatie? Een team dat naadloos samenwerkt, oftewel waar natuurlijk potentieel volledig benut wordt voor verdere groei van jouw bedrijf? Meld je dan aan voor de gratis masterclass EEN STERK TEAM BOUWEN

Wat is de investering?

De investering in EEN STERK TEAM BOUWEN voor je organisatie is alleen jouw tijd. De masterclass is gratis!