Gratis masterclass over
de Reis van de ondernemer

Wil jij ook weten:

  • In welke groeifase jij zit met jouw onderneming?
  • Welke actiepunten de komende maanden focus behoeven om jouw volgende groeistap te kunnen zetten?
  • Welke fases je nog kunt verwachten?

Ondernemen is vooruitzien. Zie het als een reis, die je vooraf kunt plannen, ook om niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Als je start als ondernemer, heb je vaak geen idee wat er allemaal op je af gaat komen. Onderweg ervaar je afwisselend euforie, stress, flow en frustratie. Dit heeft dagelijks impact op jouw besluitvorming en communicatie. Ga maar eens na bij jezelf: als je lekker draait, lijken beslissingen vanzelfsprekend te zijn; natúúrlijk investeer je dan in een CRM-systeem! Helaas gebeurt het omgekeerde ook: als je je slecht voelt, blokkeert dat een hoop zaken.

Hoe effectief zou het zijn als hoogte- en dieptepunten jou als ondernemer niet meer in de weg staan? Sterker, als je deze vóór kunt zijn en gericht op kunt sturen? Het goede nieuws is dat dat kan.

masterclass de reis

Waar sta jij?

De masterclass de Reis van de ondernemer maakt de levenscyclus van jouw bedrijf in één oogopslag overzichtelijk. Als je ziet waar jij staat in jouw ondernemersreis, heb je alle tools in handen om proactief te handelen én, belangrijker nog, gefocust verder te groeien in omzet, klanten en je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de masterclass krijg je inzicht in de verschillende fases van het ondernemerschap, welk sentiment wanneer (negatief) van invloed is en hoe je daar proactief op kunt sturen. Inclusief tips wanneer je je op welke zaken moet richten zodat je ruimte houdt om áán je onderneming te werken en niet ín.

 

Schrijf je in!

Wil je duurzaam voorsorteren op de groei van jouw onderneming? En ervaringen uitwisselen met andere ondernemers? Meld je dan aan voor de gratis masterclass de Reis van de ondernemer. Deze wordt regelmatig op verschillende locaties in het land gegeven.

 

Wat is de investering

De investering in jouw reis is alleen jouw tijd. De masterclass is gratis!

Schrijf je hier in voor 23 maart

Deze masterclass  Reis van de Ondernemer wordt gegeven door Han Giesberts en Robert Schulze op dinsdag 23 maart 2021, van 19.30 tot 21.00 uur. Deze masterclass zal online plaatsvinden.