Academy voor ondernemers

Masterclasses

Ondernemen is complex. Elke dag wordt veel van je verwacht. Je wordt geconfronteerd met een hoop zaken. Sommige onderdelen zoals de boekhouding besteed je uit, in andere wil je worden bijgespijkerd. Weet jij daarbij waar jouw ├ęchte kracht en natuurlijke talent zit? Wil je gesprekstechnieken eigen maken voor het realiseren van langdurige klantrelaties, conflicthantering, solution selling en probleemoplossing? Ongetwijfeld heb je ook de behoefte om te sparren met andere ondernemers. Meld je daarom vandaag nog aan voor onze masterclass. Stuk voor stuk inspirerende bijeenkomsten waarin onze GrowthFactory Business Coaches je inzicht geven in jouw organisatie, je eigen ontwikkeling en tools aanreiken voor groei.

academy voor ondernemers

Masterclass "Reis van de ondernemer"

Welke groeifasen typeren jouw ondernemersreis?
Welke uitdagingen kom je tegen en hoe word je die als ondernemer de baas?

Gedurende twee uur krijg je inzicht in de reis van jouw onderneming en jij als ondernemer. Je herkent waar jij staat en wat er nodig is voor jouw volgende stap.

De masterclass wordt gegeven op verschillende locaties in Nederland en is gratis.

 

Je kunt niet alles weten

Zou wat zijn, als je alles al zou weten over ondernemen. Dat hoeft ook niet. Wij hebben de info en sturen je deze maar al te graag toe. Kwestie van aanmelden en je ontvangt onze nieuwsbrief. En heb je alsnog een ondernemersvraag waar je niet uitkomt? Daag ons uit, het eerste antwoord plus een kop koffie is van ons!

We zullen niet spammen!